vrienden vullen een vriendenboek in

Bestaat er ook een vriendenboek voor volwassenen?

Vriendenboeken herinner je misschien nog van toen je een kind was. Je liet jouw vriendenboekje invullen door al je besties en had daarna antwoord op vragen als: Wat is je lievelingsdier? Wat is onze leukste herinnering samen?

Maar wist je dat er ook speciale vriendenboeken voor volwassenen bestaan? Stiekem is het natuurlijk nog steeds leuk om op die manier allerlei feitjes over je vrienden te weten te komen en zo de band te versterken. Leuk om later nog eens doorheen te bladeren en zo herinneringen op te doen.

De populairste vriendenboeken voor volwassenen

Er zijn inmiddels al meerdere vriendenboeken speciaal voor volwassenen verschenen. Hieronder zetten we een aantal populaire vriendenboeken voor volwassenen op een rij + voorbeelden van vragen (invulopdrachten) die in deze vriendenboeken staan.

Het beste vriendenboek

Dit beste vriendenboek staat boordevol leuke (en soms gĂȘnante) vragen. Laat het rondgaan in je vriendenkring en lees het later als je oud en grijs bent nog eens glimlachend terug.

Voorbeelden van vragen in Het beste vriendenboek

Voorbeelden van invulopdrachten/vragen in Het beste vriendenboek: ‘Ik ben bang van…’, ‘Mijn grootste blunder ooit’ en ‘Dit heb ik het laatst gegoogeld’.

Bestel hier Het beste vriendenboek

Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

Laat Het geweldige vriendenboek voor volwassenen niet alleen invullen door je vrienden, maar ook door collega’s, buren, sportmaatjes of familie. Super leuk om daarna nog eens door al hun openhartige antwoorden te bladeren!

Voorbeelden van vragen in Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

Voorbeelden van invulopdrachten/vragen in Het geweldige vriendenboek voor volwassenen: ‘Hier ben ik waardeloos in’, ‘Deze historische gebeurtenis had ik live willen meemaken’ en ‘Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit’.

Bestel hier Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

Het leuke-mensen-boek

Laat dit boek invullen door alle leuke mensen in je leven! Samengesteld door Youtuber Bonnie Nottroth (BijBonnie) vind je in dit vriendenboek allerlei leuke vragen. Extra bijzonder is dat de personen die dit vriendenboek voor je invullen ook samen bijdragen aan lijstjes, zoals: tips voor citytrips en een alfabetverhaal.

Voorbeelden van vragen in Het leuke-mensen-boek

Voorbeelden van invulopdrachten/vragen in Het leuke-mensen-boek zijn: ‘Random fact about me’, ‘Dit kan ik niet uitstaan’ en ‘Ik ben obsessed met’.

Bestel hier Het leuke-mensen-boek

Beste vriendenboek voor volwassenen

In dit invulboek vullen jouw vrienden niet alleen antwoorden in op vragen, maar kiezen ze ook dilemma’s en laten ze hun tekenskills zien. Het Beste vriendenboek voor volwassenen bevat originele vragen en laat standaard vragen als ‘Wat zijn je hobby’s?’ lekker links liggen.

Voorbeelden van vragen in Beste vriendenboek voor volwassenen

Voorbeelden van invulopdrachten/vragen in Beste vriendenboek voor volwassenen zijn: ‘Als wij samen een bedrijf starten, dan wordt dat…’, ‘Ik vind dat jij hier echt heel goed in bent’ en ‘Mijn laatste appje aan jou’.

Waar koop je een vriendenboek voor volwassenen?

Vriendenboeken voor volwassenen zijn vaak te koop bij (online) boekwinkels. Bestel bijvoorbeeld een vriendenboek voor volwassenen bij bol.com

Bekijk alle vriendenboeken voor volwassenen bij bol.com

Scroll naar boven