adventkalender

De leukste adventskalenders voor 2021

Je kent ‘m misschien nog wel van vroeger: de adventkalender. In de aanloop naar kerst elke dag een vakje openen en daar dan een mooi plaatje of stoffig chocolaatje vinden. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van. Een leuke manier om je te verheugen op kerst of om jezelf juist een beetje te troosten in de aanloop ernaartoe als je eigenlijk niet zo’n kerst lover bent.

Leuke adventskalenders voor volwassenen

Adventskalenders met chocolade

Deze adventskalender heeft niet alleen een smaakvolle inhoud, maar ziet er ook nog eens super mooi en gezellig uit! Uit de vakjes tover je dagelijks een lekker Tony Chocolonely-chocolaatje en de lampjes zorgen alvast voor een knus kerstsfeertje!

Hmm… Côte d’Or. Je kent de heerlijke chocolade vast wel. Hun adventskalender verwent je in de aanloop naar kerst met de beste chocolaatjes en pralinés.

Adventskalender met sieraden

Met genoeg mooie sieraden verschijnen aan de kerstdis? Dat lukt wel met deze adventskalender van My Jewellery. Gedurende tien dagen vis je elke dag een mooi zilverkleurig sieraad uit deze kalender met een totale waarde van bijna 140 euro!

Luxe adventskalender met make-up

Jezelf een beetje glamorous richting het nieuwe jaar slepen? Deze luxe beauty-kalender helpt je daarbij? In elk doosje vind je een mooi product van Maybelline.

Adventskalender voor vrouwen

Een mooie rieten mand gevuld met cadeautjes speciaal uitgezocht voor vrouwen (al hebben mannen misschien ook best wel zin in een lekker voetenbadje of geurskaars… waarom niet?) Een heerlijk pakket om jezelf (of een ander) even extra in de watten te leggen richting kerst.

Adventskalender voor mannen

Een adventskalender met een twist; het is namelijk een do it yourself-kalender. Dankzij de decoratieve stickers en zakjes kun je de kalender zelf personaliseren. Als gever van deze kalender kies je zelf hoe je de NIVEA Men- en Labello-producten aan de kalender toevoegt.

Leuke adventskalenders voor kinderen

LEGO Adventskalenders

Zo’n stoere, spannende adventskalender heeft je kind nog nooit gezien! In de LEGO Star Wars Adventskalender vind je elke dag een ander figuur, voertuig, wapen of accessoire uit Star Wars: The Mandalorian. Dat wordt lekker spelen tijdens de feestdagen!

Is je kind (of ben jijzelf…! :)) meer een Harry Potter-fan? Ook dan kom je aan je trekken deze kerst. De LEGO Harry Potter Adventskalender bezorgt je een fantasierijke kerst op Hogwarts!

FidgetToys Adventskalender

FidgetToys… Het is de zoveelste kinderrage, maar het heeft ook daadwerkelijk een positief op je kind. FidgetToys zijn namelijk speciaal ontworpen om stress tegen te gaan. Het friemelen en frutselen aan de toys maakt je rustig. Best wel handig in die toch vaak drukke en stressvolle decembermaand!

Playmobil Prinsen en Prinsessen Adventskalender

Is jouw zoon of dochter gek op prinsen en prinsessen? Met deze adventskalender gaan ze een sprookjesachtige kerst tegemoet! Met de figuurtjes uit de kalender gaan ze op een koninklijke picknick in het park.

Scroll naar boven