kalender

De leukste scheurkalenders voor 2022

Een scheurkalender kan je elke dag weer inspireren, wat leren en laten lachen. De scheurkalenders voor 2022 liggen inmiddels alweer in de schappen. Met welke scheurkalender ga jij het komende jaar door?

Donald Duck scheurkalender

Een all time favorite is natuurlijk onze kwakende held Donald Duck. Donald Duck en zijn gevederde vrienden beleven grappige avonturen die jij iedere dag mee kunt beleven op deze scheurkalender. Leuk voor de kinderen, maar stiekem natuurlijk ook voor jezelf!

National Geographic scheurkalender

Met de National Geographic scheurkalender reis je de wereld rond, gewoon vanuit je eigen huis. Deze scheurkalender bevat prachtige foto’s van bijzondere mensen, dieren en natuurfenomen, vastgelegd op plaatsen overal ter wereld.

Quest scheurkalender

Wil jij je feitenkennis een beetje bijspijkeren tijdens het plassen of eten koken? Hang de Quest scheurkalender in je toilet of keuken en laat je inspireren door de leuke weetjes die Quest in 2022 met je deelt.

Omdenken scheurkalender

Met de Omdenken scheurkalender leer je om dingen van de zonnige kant bekijken. Niet langer denken in problemen, maar oplossingen! De mooie, ontroerende en grappige quotes van Omdenken laten je zien hoe je dat doet.

Loesje scheurkalender

De verfrissende teksten van Loesje, wie kent ze niet? De Loesje scheurkalender schotelt je elke dag een verrassende uitspraak voor, die je ongetwijfeld aan het denken zet.

Scroll naar boven