woman holding brown umbrella

E-book over borderline

E-book (pdf, dus ook leesbaar op computer of telefoon) over mensen die zelf ervaring hebben met borderline!

omslag ebook borderline

In dit e-boek komen mensen met borderline, naasten en hulpverleners aan het woord. Hoe zien zij borderline persoonlijkheidsstoornis? Hoe voelt het om borderline te hebben? Waar komen die heftige emoties bij borderline vandaan? 

Lees verder

In dit e-boek vind je…

De verschillende types borderline

Borderline lijkt soms een iets te grote vergaarbak te worden van mensen die vrijwel allemaal problemen hebben met onder andere emotieregulatie, maar die qua uiting van de borderline toch sterk van elkaar verschillen.Er zijn daarom verschillende psychologen die hebben geprobeerd borderline weer op te delen in verschillende types, zoals ‘introverte borderline’. Hoe dit precies zit? Je leest het in dit e-book!

Vragen aan mensen met borderline

Hoe zou je borderline omschrijven? Welke therapie volg je? Waarom heerst er zoveel negativiteit rondom borderline? Marleen, Yara, Thomas, Ellen, Sammie, Rivka, Lotte en Anne hebben zélf borderline en geven je antwoord op al je vragen!

Verhalen van mensen met borderline

Wat vind Marleen het meest lastige aan haar borderline en hoe gaat ze ermee om? Is het gedrag van Anne echt zo abnormaal, of is het vooral zoals de wereld het ziet? Hoe combineert Thomas een fulltime baan met zijn borderline? Wat doet Anika om in goede relatie te blijven met haar naasten? Ze vertellen het in hun ervaringsverhalen.

Naasten van iemand met borderline

Femke en Sophie vertellen over hun relaties en vriendschappen met mensen met borderline. Dit kan soms lastig zijn, maar toch komen ze er samen uit. Wat heeft hen geholpen en hoe lukte het hen om hun vriendinnen met borderline te helpen?

Psychiaters en psychologen over borderline

Nee, niet het standaard wetenschappelijke verhaaltje over borderline, maar de persoonlijke verhalen van deze psychiaters en psychologen. Wat raakt hen in het contact met iemand met borderline? Herkennen ze misschien soms een beetje van zichzelf in hun patiënten?

… en nog veel meer!

Wat is het verschil tussen een classificatie en een diagnose? Welke boeken zijn er over borderline? Hoe kunnen we het label weer vóór ons laten werken in plaats van tegen ons?

Je leest het allemaal in het e-book over borderline!
Verkrijgbaar voor slechts €6,99!

Lezers over dit e-boek:

Een helpend boekje met alle nodige informatie over borderline. Duidelijke informatie en goede interviews. Dit is alles wat je wilt weten over borderline. Alle informatie op internet is vanaf nu overbodig. 

Denise @ boekenbestellen.nl

Goed boek van mensen die ervaring hebben met borderline. Eerlijk en open geschreven. Geeft verdiepende informatie over de beleving van borderline stoornissen.

Arjen @ boekenbestellen.nl

Ik zou mezelf niet een typische borderliner noemen, omdat ik niet zo extravert ben. Toch is dat wel het beeld wat mensen hebben als je het hebt over borderline. Ik vond het dan ook heel fijn om te lezen over de typen borderline persoonlijkheidsstoornis. Het was wel een eye-opener om dit allemaal te lezen.

Megan @ dsmmeisjes.nl

Ik heb het e-book besteld en met grote belangstelling gelezen. Ben er heel blij mee als moeder van een dochter met persoonlijkheidsproblematiek. Borderline vind ik nog steeds teveel negativiteit oproepen bij veel mensen die er totaal geen verstand van hebben maar gelijk wat roepen. Symptomen van borderline lijkt mij zo heftig en ook best eenzaam. Hoe moeilijk het soms is: ik wil er zijn voor mijn dochter en haar proberen aan te voelen.

Annet @ dsmmeisjes.nl
Winkelwagen