Loop Experience ear plugs

Eerlijke review: Zijn Loop Earplugs het geld waard?

Tijdens het scrollen op social media heb je ze vast wel eens langs zien komen: Loop Earplugs. De kenmerkende oordopjes met het rondje in allerlei kleuren. Ze zien er aantrekkelijker uit dan de meeste oordopjes (earplugs) maar zijn Loop Earplugs het geld ook echt waard?

Wat zijn Loop Earplugs?

Loop Earplugs zijn stijlvolle oordopjes die geluid filteren en dempen. Ze zijn ontwikkeld om aan de behoeften van mensen te voldoen die zich in verschillende luisteromgevingen bevinden, van drukke stadsstraten tot luide concertzalen en alles daartussenin.

Het unieke aan Loop Earplugs is dat ze niet alleen beschermen tegen gehoorbeschadiging, maar ook zijn ontworpen met aandacht voor esthetiek en gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze worden geleverd met verschillende groottes eartips, van XS tot L, dus je kiest zelf welke eartip het best in je oor past.

Welke soorten Loop Earplugs zijn er en wat is hun functie?

Loop Earplugs zijn beschikbaar in verschillende modellen die elk zijn ontworpen voor specifieke luistersituaties en behoeften. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten Loop Earplugs en hun functies:

Loop Quiet: voor slaap en focus

Voor wie moeite heeft met in slaap vallen in een lawaaiige omgeving zijn er de Loop Quiet Earplugs. Ze blokkeren storende geluiden zodat je kunt genieten van een vredige nachtrust. Bovendien zijn ze ontworpen om comfortabel in je oren te blijven zitten, zelfs als je veel beweegt tijdens het slapen.

Loop Experience: voor festivals

Loop Experience Earplugs zijn speciaal ontworpen voor concertgangers en muziekliefhebbers. Ze behouden de geluidskwaliteit, zodat je kunt genieten van je favoriete muziek zonder het risico op gehoorbeschadiging.

Loop Engage: voor sociale gelegenheden

Loop Engage Earplugs halen de scherpe geluidjes eraf in sociale situaties. Je blijft je gesprekspartner of je kind goed verstaan, maar harde geluiden worden weggefilterd.

Review Loop Earplugs – wat vind ik er nou echt van?

Loop Quiet Earplugs: helpen ze tegen een snurkende partner?

Ik heb zowel de Loop Quiet als de Loop Experience geprobeerd. Mijn partner snurkt, daarom had ik de Loop Quiet gekocht. Ik vond de oordopjes in het echt wat goedkoper overkomen dan op het plaatje. Ze pasten goed in mijn oor en dempten redelijk, maar ik blijf toch veel meer fan van mijn Ohropax oordopjes. Die zitten ook veel comfortabeler als ik op mijn oor lig.

Loop Experience Earplugs: helpen ze goed tegen luide muziek?

Ik ben dus niet zo tevreden over de Loop Quiet Earplugs, maar ik heb ook de Loop Experience geprobeerd. Ik nam ze mee naar Pride Amsterdam en daar kwamen ze goed van pas. Het geluid van de muziek op de boten werd zodanig gefilterd dat ik de muziek goed bleef horen, maar goed beschermd was tegen gehoorbeschadiging. Ook kon ik de persoon die naast me stond nog goed verstaan. Na verloop van tijd gingen de oordopjes wel een beetje pijn doen in mijn oor, maar dat kan ook komen doordat ik een zeer smalle gehoorgang heb (waardoor in-ear oordopjes al snel niet lekker zitten).

Kortom: de Loop Experience Earplugs deden prima wat ze moesten doen, ik vind de kwaliteit redelijk (niet geweldig), ze zien er leuk uit, het draagcomfort is oké (maar niet te lang achter elkaar) en ze zijn makkelijk mee te nemen in het bijgeleverde doosje.

Bekijk hier alle Loop Earplugs

Scroll naar boven