Gevalletje borderline (Kathelijn Hulshof)

Gevalletje borderline (Kathelijn Hulshof)

Gevalletje borderline

Kathelijn is 32 jaar en heeft zelf een borderline persoonlijkheidsstoornis. In Gevalletje borderline vertelt Kathelijn haar eigen verhaal. Ze beschrijft wat borderline is, hoe het ontstaat en hoe het is om deze persoonlijkheidsstoornis zelf te hebben.

In het boek Gevalletje borderline leer je meer over het ontstaan van deze stoornis, wat de diagnose precies inhoudt, welke therapieën je kunt volgen als je borderline hebt en welke invloed borderline persoonlijkheidsstoornis kan hebben op je omgeving. Kathelijn kan hier ook vanuit eigen ervaring over vertellen.

Leessnack review

Zoet:
Hartig:
Lekker:

In één zin

Een belangrijk boek voor mensen die meer willen weten over borderline.

4.3

Door het boek Gevalletje borderline ontstaat er hopelijk meer begrip voor deze vaak gestigmatiseerde stoornis. Ook hoopt Kathelijn met haar boek anderen met borderline te kunnen helpen, vertelt ze aan Telegraaf:

“Ik heb zelf zo lang mijn mond gehouden waardoor het slechter met me ging. Daarom denk ik dat het heel belangrijk is om dit verhaal zo eerlijk mogelijk en rauw te vertellen, zodat anderen zich erin herkennen en dan toch wél hulp gaan zoeken.”

Kathelijn Hulshof (in: Telegaaf)

Gevalletje borderline ligt nu in de (online) winkels en is te lezen als gewoon boek (paperback) en als ebook.

Op zoek naar meer ervaringen van mensen met borderline, naasten en hulpverleners? Download dit ebook.

Scroll naar boven