Depri doe boek

Het Grote Depri Doe-Boek (Marieke de Goeij)

Het Grote Depri Doe-Boek

Iets wat vaak niet meer lukt tijdens een periode van psychische klachten, is lezen. Dit doe-boek bevat daarom maar weinig tekst en vooral veel tekeningen en opdrachtjes die je kunt maken. Deze zijn simpel en fijn en heel makkelijk te doen vanonder je deken op de bank. Je mag zelfs in het boek schrijven en tekenen en ook zijn er bladzijdes om uit te knippen en aan de muur te hangen.

Leessnack review

Zoet:
Hartig:
Lekker:

In één zin

Als je bijna niets meer kan, probeer deze tips dan.

4.5

Meer informatie

Dit boek is van A tot Z handgetekend, inclusief de teksten. Marieke tekende het doe-boek in eerste instantie voor zichzelf. Ze had had last van periodes vol van angst en zocht iets wat ze in de tussentijd thuis op de bank kon doen. Ze creëerde dit doe-boek, vol tips, oefeningen en verhalen die haar zelf hebben geholpen.

Je bent meteen bezig met je herstel, op een leuke, lichte manier. Dit boek combineert een plezierige bezigheid met iets nuttigs. Dat is fijn als je op de bank ligt te balen dat je ‘niks’ kan door je psychische klachten.

Het Grote Depri Doe-Boek loodst je door je opdrachten heen op een lieve, positieve manier. ‘Ik ga je helpen!’ fluistert het boek je toe. ‘Zo, dat was best veel hè? Je bent gevoelig voor prikkels, dus rust even uit. Je hoeft even niks.’ ‘Hoe was je dag?’ ‘Ga niet te snel, het is oké.’ ‘Je bent mijn held, dat je het elke dag weer doet, je bed uitkomt, doorzet, voor jezelf zorgt.’ ‘Samen kunnen we alles!’

Scroll naar boven