robijn dry wash spray

Robijn Dry Wash Spray (Pink Sensation, Original)

Heb je ook zo’n hekel aan strijken? Dan zul je erg blij zijn met Robijn Dry Wash Spray. Deze spray frist je wasgoed op tussen wasbeurten door, maar verwijdert ook kreukels.

Vooral dat laatste doet het product heel goed. Je sprayt een beetje Robijn Dry Wash Spray op je kleding, wrijft het glad met je handen en de kreukels zijn weg. Dit is sowieso sneller dan strijken en het resultaat is misschien zelfs beter (al helemaal als je niet goed overweg kan met een strijkijzer).

Over de geur valt te twisten; deze is vrij aanwezig, al is de Pink Sensation wat beter te doen dan de Original. Storend is de geur niet, maar echt ‘lekker’ is anders. Er gaat toch niets boven frisse was uit de machine.

Werkt perfect tegen kreukels

Wij zouden deze Robijn Dry Wash Spray dan ook vooral aanraden ter vervanging van je strijkijzer. Het goedje werkt namelijk boven verwachting goed tegen kreukels. Handig voor onderweg of als je haast hebt!

Spray trouwens altijd boven het bed en niet op de grond… Het spul maakt je vloer namelijk spekglad. Verklaart wel meteen waarom je je kleding na het sprayen zo goed glad kunt strijken!

Scroll naar boven