omslag hoe voelt het om sociale angst te hebben ebook

Sociale angst: ervaringsverhalen en tips

In het ebook ‘Hoe voelt het om sociale angst te hebben?’ vertellen 14 mensen hoe sociale angst voor hen voelt. Hoe is de sociale angst in hun leven gekomen, hoe voelt het en hoe gaan ze ermee om? Ze delen hun levensverhaal en reageren op prikkelende stellingen. 

Ervaringsverhalen over sociale angst

Voor dit ebook interviewde Rivka Ruiter mensen met sociale angst over hun leven. Ze vertellen over de oorzaken van de angst, wanneer ze de angst voor het eerst ervoeren, over wat hen heeft geholpen en wat ze hopen te bereiken in de toekomst. De verhalen zijn bedoeld voor mensen met sociale angst of mensen die meer over sociale angst willen leren. De verhalen bieden herkenning, troost en informatie.

Tips over omgaan met sociale angst, behandeling en therapie

De geïnterviewden delen ook hun belangrijkste tip voor mensen die ook sociale angst hebben en vertellen hoe naasten er het beste mee om kunnen gaan. Daarnaast vertellen ze ook bij welke behandeling ze het meest baat hebben gehad, zoals cognitieve gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapy.

Vooroordelen over sociale angst ontkracht

In het ebook worden ook vooroordelen over sociale angst ontkracht. Zo gaan de mensen met sociale angst in op vragen als: ‘Zijn mensen met sociale angst altijd introvert?’ en ‘Is sociale angst niet gewoon hetzelfde als verlegenheid?’

Hart onder de riem voor mensen met sociale angst

Het ebook ‘Hoe voelt het om sociale angst te hebben?’ is vooral bedoeld om mensen met sociale angst troost, herkenning en hoop te bieden. Je bent niet alleen met deze gevoelens!

Boek over sociale angst

Waarom vinden mensen met sociale angst bellen vaak zo eng? Is sociale angst hetzelfde als introversie of verlegenheid? Waar zijn mensen met sociale angst eigenlijk zo bang voor? En hoe leven ze toch hun leven, met of ondanks de angst?

In dit boek (ebook, te lezen op je computer of op een ereader) lees je ervaringsverhalen, informatie en tips over sociale angst.

Scroll naar boven