cadeautje

Wat geef je cadeau aan je psycholoog?

Ben je onder behandeling van een psycholoog en wil je deze persoon graag bedanken? Hieronder vind je wat leuke ideeën voor een presentje.

Is het gek om je psycholoog een cadeau te geven?

Nee, dit is niet gek. Een psycholoog is ook ‘maar een mens’, die diens werk zo goed mogelijk probeert te doen. De meeste mensen vinden het prettig als hun werk gewaardeerd en een bedankje op zijn tijd is dan vaak alleen maar leuk. Het is wel verstandig om het bij een klein presentje te houden en niet een te duur cadeau te kopen. Op die manier maak je de relatie tussen de psycholoog en jou niet te intiem.

Lees ook: Hoe neem je afscheid van je psycholoog?

Cadeau-tips voor je psycholoog

Schrijf een kaartje

Je dankbaarheid uitdrukken kan ook met een lief kaartje, je hoeft niet meteen aan grote cadeaus te denken. Kies een lief/leuk/grappig/mooi kaartje uit en schrijf bijvoorbeeld op wat je hebt geleerd van je psycholoog en waarom dat je dat zo waardeert. In de webshop van Inclusicards vind je zelfs een speciaal ontworpen kaartje om je therapeut te bedanken (‘Thank you so much for being a great therapist’).

Een plantje, bloemen of zaadjes

Een lief plantje of bloemen zijn ook altijd een leuke manier om te bedanken (eventueel samen met een kaartje erbij). Bijvoorbeeld dit lieve flesje met zaadjes naar keuze erin (‘Bedankt dat je me hebt laten groeien‘).

Bonbons

Veel mensen kopen bonbons niet zo snel voor zichzelf, maar dan is het wel extra leuk en luxe om ze cadeau te krijgen!

Een geinige mok

Houdt jouw psycholoog wel een geintje? Geef een grappige mok cadeau, bijvoorbeeld met ‘Hier drinkt de beste psycholoog ter wereld’ of ‘Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice.’

Scroll naar boven